Willis High School

Skip to main content

Bell Schedules

Regular Bell Schedule School starts at 7:20 AM and dismisses at 2:35 PM. Classes are 53 minutes long with a 4 minute passing period between classes.
Description / Period Start Time End Time Length
Staff 6:45 AM 3:15 PM 510 min
Period 1 7:20 AM 8:13 AM 53 min
Period 2 8:17 AM 9:10 AM 53 min
Period 3 9:14 AM 10:07 AM 53 min
Period 4 10:11 AM 11:04 AM 53 min
Period 5 11:08 AM 12:42 PM 94 min
A - Lunch 11:04 AM 11:34 AM 30 min
B - Lunch 11:38 AM 12:08 PM 30 min
C - Lunch 12:12 PM 12:42 PM 30 min
Period 6 12:46 PM 1:39 PM 53 min
Period 7 1:43 PM 2:35 PM 52 min
Advisory Period Bell Schedule School starts at 7:20 AM and dismisses at 2:35 PM. Classes are 48 minutes long and advisory Period is 33 minutes. Advisory period takes place between second and third period.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:20 AM 8:08 AM 48 min
Peiod 2 8:12 AM 9:00 AM 48 min
Advisory Period 9:04 AM 9:37 AM 33 min
Period 3 9:41 AM 10:29 AM 48 min
Period 4 10:33 AM 11:21 AM 48 min
Period 5 11:25 AM 12:51 PM 86 min
A Lunch 11:21 AM 11:51 AM 30 min
B Lunch 11:51 AM 12:21 PM 30 min
C Lunch 12:21 PM 12:51 PM 30 min
Period 6 12:55 PM 1:43 PM 48 min
Period 7 1:47 PM 2:35 PM 48 min
Activity Bell Schedule School starts at 7:20 AM and dismisses at 2:35 PM. Classes will be 48 minutes long and lunch will be during 5th period. Activity period will start after 7th period starting at 2:05 PM and ending at 2:35 PM.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:20 AM 8:08 AM 48 min
Period 2 8:12 AM 9:00 AM 48 min
Period 3 9:04 AM 9:52 AM 48 min
Period 4 9:56 AM 10:44 AM 48 min
Period 5 10:48 AM 12:22 PM 94 min
A Lunch 10:44 AM 11:14 AM 30 min
B Lunch 11:18 AM 11:48 AM 30 min
C Lunch 11:52 AM 12:22 PM 30 min
Period 6 12:26 PM 1:15 PM 49 min
Period 7 1:18 PM 2:05 PM 47 min
Activity Period 2:05 PM 2:35 PM 30 min
Early Release Bell Schedule School starts at 7:20 AM and dismisses at 12:35 PM. Classes will be 51 minutes long and lunch will be during 5th period. Early Release Schedule will apply only on March 9, 2018.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:20 AM 8:11 AM 51 min
Period 2 8:15 AM 9:06 AM 51 min
Period 3 9:10 AM 10:01 AM 51 min
Period 4 10:05 AM 10:57 AM 52 min
Period 5 11:01 AM 12:35 PM 94 min
A Lunch 10:57 AM 11:27 AM 30 min
B Lunch 11:31 AM 12:01 PM 30 min
C Lunch 12:05 PM 12:35 PM 30 min