Willis High School

Skip to main content
Bell Schedules » Activity Bell Schedule

Activity Bell Schedule

Activity Bell Schedule School starts at 7:05 AM and dismisses at 2:20 PM. Classes are 46 minutes long and Activity Period is 30 minutes. Wildkat Lunch takes place between 5th and 6th periods.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:05 AM 7:51 AM 46 min
Peiod 2 7:55 AM 8:41 AM 46 min
Period 3 8:45 AM 9:31 AM 46 min
Period 4 9:35 AM 10:21 AM 46 min
Period 5 10:25 AM 11:11 AM 46 min
Wildkat Lunch 11:11 AM 12:10 PM 59 min
Period 6 12:14 PM 1:00 PM 46 min
Period 7 1:04 PM 1:50 PM 46 min
Activity Period 1:50 PM 2:20 PM 30 min