Willis High School

Skip to main content
Bell Schedules » Regular Bell Schedule

Regular Bell Schedule

Regular Bell Schedule School starts at 7:05 AM and dismisses at 2:20 PM. Classes are 50 minutes long with a 4 minute passing period between classes. Wildkat Lunch will be take place between 5th and 6th periods.
Description / Period Start Time End Time Length
Staff 6:45 AM 3:15 PM 510 min
Period 1 7:05 AM 7:55 AM 50 min
Period 2 7:59 AM 8:49 AM 50 min
Period 3 8:53 AM 9:43 AM 50 min
Period 4 9:47 AM 10:37 AM 50 min
Period 5 10:41 AM 11:31 AM 50 min
Wildkat Lunch 11:31 AM 12:32 PM 61 min
Period 6 12:36 PM 1:26 PM 50 min
Period 7 1:30 PM 2:20 PM 50 min