Willis High School

Skip to main content
Bell Schedules » Activity Bell Schedule

Activity Bell Schedule

Activity Bell Schedule School starts at 7:20 AM and dismisses at 2:35 PM. Classes will be 48 minutes long and lunch will be during 5th period. Activity period will start after 7th period starting at 2:05 PM and ending at 2:35 PM.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 7:20 AM 8:08 AM 48 min
Period 2 8:12 AM 9:00 AM 48 min
Period 3 9:04 AM 9:52 AM 48 min
Period 4 9:56 AM 10:44 AM 48 min
Period 5 10:48 AM 12:22 PM 94 min
A Lunch 10:44 AM 11:14 AM 30 min
B Lunch 11:18 AM 11:48 AM 30 min
C Lunch 11:52 AM 12:22 PM 30 min
Period 6 12:26 PM 1:15 PM 49 min
Period 7 1:18 PM 2:05 PM 47 min
Activity Period 2:05 PM 2:35 PM 30 min